Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Sunny Tables gaat op inspiratiereis. Wij gaan weer op zoek naar mooie wijnen en andere leuke, lekkere en mooie producten voor jou.
Sunny Tables is daarom gesloten van maandag 27 juli t/m woensdag 12 augustus.
Als je in deze tijd besteld krijg je 10% korting met de code: vakantie2020 op alle bestellingen* boven € 50,00. Dus profiteer nu!
Alle bestellingen in deze periode worden in de week van 17 augustus verwerkt en verzonden.

PERSBERICHT
Sunny Tables taste the mediterranean logo

De biologische wijnen van Amaracmand nu ook verkrijgbaar in Nederland en Vlaanderen.

DRINK WITH STYLE, DRINK HEALTHY

Dit is de lijfspreuk van het biologische wijnhuis Amaracmand uit Romagna, Italië.

Sunny Tables is supertrots om vanaf januari 2020 de importeur/ambassadeur te zijn van dit wijnhuis dat momenteel drie wijnen maakt.

Amaracmand bundelt de krachten met Sunny Tables om Nederland en Vlaanderen kennis te laten maken met hun wijnen.

Beide bedrijven zijn volop in ontwikkeling en hebben passie voor biologische wijnen. Amaracmand maakt momenteel drie wijnen, nl. twee rode wijnen, Tranquèl en de meest iconische wijn Imperfetto. Verder maken ze een licht bruisende witte wijn “Madame” Titì, vernoemd naar de eigenaresse, Tiziana Matteucci.

Alle wijnen hebben al diverse prijzen (medailles) gewonnen. Amaracmand uit Sorrivoli is momenteel een nieuwe Winery aan het bouwen onder architectuur van Fiorenzo Valbonesi, die ook de kelders van het bekende wijnhuis Antinori in Toscane heeft ontworpen. Deze Winery, samen met de aanplant van nieuwe kwaliteits-wijngaarden (al in 2014 gestart) zal Amaracmand naar een nog hoger niveau qua kwaliteit en productiviteit brengen.

Om onze samenwerking te bekrachtigen zullen beide bedrijven o.a. aanwezig zijn op de Bellavita Expo (tijdens de Horecava) in de RAI Amsterdam en op de Prowein in maart in de Messe van Düsseldorf.

NOOT VOOR DE REDACTIE

voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sunny Tables.

T: 0499 323298  of 06 12765006  of info@sunnytables.nl