fbpx
Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België vanaf €125
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Gastvrijheid, ook online!

Wij geven je graag persoonlijk advies

 

We hebben veel kennis in huis over Mediterrane wijnen, speciale dranken en lekker en goed eten. Service zit diep in ons DNA. We kopen met passie in en houden oprecht van alle mooie producten die de Mediterranee te bieden heeft. En je weet, waar het hart vol van is….. loopt de mond van over!

Dus wil je:

 • persoonlijk advies over wijn/spijs combinaties
 • een lekker Mediterraans recept
 • advies over wijnen en likeuren
 • een bijzonder diner organiseren
 • een wijnproeverij op locatie opzetten
 • een proeverij door Sunny Tables laten regelen
 • of heb je een andere culinaire uitdaging voor ons team?

Schroom niet en neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

“True hospitality consists of giving the best of yourself to your guests”

Eleanor Roosevelt

Bijzondere Sunny Tables cadeaus

De kans dat een cadeau echt in de smaak valt wordt met 90% vergroot wanneer je een cadeau met zorg speciaal voor iemand uitzoekt. Samen met ons sla jij de spijker op zijn kop met jouw gepersonaliseerde cadeau. Dat doen we binnen jouw budget. De persoonlijke touch en mooie verpakking doet de rest.

Niet veel tijd en wil je iemand een bijzonder cadeau geven?
Sunny Tables heeft voor ieder wat wils:

 • voor de echte wijnliefhebber
 • voor iemand die geniet van bijzondere likeuren
 • iemand die gek is op Grappa’s
 • voor de cocktail liefhebber

Maar ook voor mensen die houden van mooi gedekte tafels hebben wij unieke cadeaus, zoals Italiaanse tafelkleden en handbeschilderd Spaans- en Italiaans servies.

Dus ben je op zoek naar een bijzonder: verjaardagscadeau, trouwcadeau, een cadeau voor een jubilaris, kerstcadeau of wil je iets bijzonders voor jezelf? Kijk in onze webshop of neem contact op! Uiteraard kunnen wij het cadeau ook rechtstreeks, feestelijk verpakt, aan de gelukkige verzenden.

Wijn-spijs combinaties

We noemden het al eerder, maar het combineren van wijn met gerechten is  ‘ons ding.’ Vaak sturen we recepten mee bij een bijzondere bestelling, maar we kunnen ook iets speciale wijn-spijs combinatie voor jou samenstellen. Dus wil je indruk maken op je familie, iemand in het Mediterrane zonnetje zetten of een kerstdiner op tafel zetten waar mensen het jaren later nog over hebben? Een aantal van onze recepten vind je in onze blogs. Bel ons voor persoonlijk advies en we helpen je om er iets bijzonders van te maken.

NIEUWS

4 Meest populaire Spaanse druivensoorten

4 Meest populaire Spaanse druivensoorten

Zeg je Spanje, dan zeg je vino! Het lijkt of de Spanjaarden al wijn maken sinds het ontstaan van onze planeet. En dat is slechts licht overdreven, want er is bewijs dat wijnranken al in de tertiaire periode ( van 66,0 tot 2,58...

Lees meer
wij werken o.a. samen met: