Sunny Tables taste the Mediterranean

Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België vanaf €125
Kostenloser Versand nach Deutschland ab 175 Euro
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Wat kan SunnyTables betekenen voor jouw bedrijf?

De sfeer van de Mediterranee sijpelt door in alles wat je in onze webshop kunt vinden. Wij kopen in met passie voor ons vak en voor de regio waar we zo van houden. Als bedrijf ben je bij ons op de juiste plek als je echt iets bijzonders wilt geven of inkopen. Wanneer je graag ‘oh’s,’ ‘ah’s’ en ‘yum’s’ hoort wanneer je klanten of personeel je met zorg samengestelde pakket openmaken, bel dan met Sunny Tables.

We kopen producten vaak direct bij de boer of lokale Mediterrane producenten in. We gaan voor eerlijke prijzen en kopen producten in waar ZIJ en WIJ trots op zijn.

Wij garanderen iets bijzonders voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en veel van onze producten zijn biologisch.

Sunny Tables kerstpakketten op maat

Doordat wij producten veelal zelf importeren en een neus hebben voor iets bijzonders, kunnen wij kerstpakketten samenstellen die je nergens anders tegenkomt. Met een divers assortiment van Mediterrane wijnen, dranken, likeuren delicatessen, een cataplana pan en zelfs aardewerk, stellen we met liefde iets bijzonders samen voor jouw medewerkers en/of relaties.
We denken met je mee zodat je een cadeaupakket geeft waar de ontvanger een zonnig blij gevoel van krijgt.

Duurzaam en biologisch kerstpakket

Biologische kerstpakketten worden steeds populairder. Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, kunnen we tevens een smakelijk en duurzaam kerstpakket samenstellen uit ons brede biologische aanbod.

SUNNY TABLES Kerstpakketten: hoe werkt het?

Je kunt bij ons ook voor kleine aantallen terecht. Wanneer je meer dan 12 kerstpakketten bij ons besteld bieden we een gereduceerde prijs aan.
Bel ons voor persoonlijk advies over een kerstpakket op maat of mail naar info@sunnytables.nl. Wij zorgen uiteraard voor een mooie verpakking en een passende kerstkaart. Alles in goed overleg!

Kerstpakketten met landenthema

Doe inspiratie op door ons een kerstpakket samen te laten stellen met een Mediterraans thema. Je proeft en beleeft het land in al haar facetten.
Je kunt kiezen uit de volgende landenthema’s voor je kerstpakket:

 • Italiaans Palet
 • Spaanse Furie
 • Portugese Proeverij
 • Franse Charme
 • Grieks Geluk
 • Mediterraanse Mix

Unieke relatiegeschenken voor bedrijven

Een cadeau waar je relaties blij van worden

Op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel of zakenrelaties? Wil je een keer iets anders geven? Een cadeaupakket waar je mensen echt van kan laten genieten? Een bijzondere wijn of Grappa, een cocktailset of een mooie port? Dan zit je helemaal goed bij Sunny Tables! Want wie houdt er nou niet van een bijzonder Mediterraans pakket met iets lekkers te eten, te drinken en iets moois voor op de tafel? We doen een cadeau voorstel binnen een afgesproken budget. Mail of bel ons gerust en wij beloven, je krijgt echt iets anders dan anders!

Beursgeschenk, Goodiebag of giveaway

Wil je een Goodiebag samenstellen met leuke Mediterraanse producten of een klein maar bijzonder geschenk hebben om in grotere hoeveelheden weg te geven?
Vraag naar onze mogelijkheden.
Wij maken een prachtig geschenk(je).

Bijzondere producten voor horeca en detailhandel

Mediterraanse producten die je gasten en klanten blij maken.

Uiteraard kunnen wij onze producten ook leveren aan restaurants en winkels. Een deel van onze import is uniek dus kunnen ook voor jullie assortiment een mooie aanvulling zijn. Wil je eens een andere wijn schenken of leveren, een aparte likeur of een bijzondere fles gedistilleerd in huis hebben?

Onze producten kunnen een waardevolle plaats krijgen op jullie (wijn)kaart of in je winkel. Vanzelfsprekend hebben wij voor bedrijven andere prijzen. Wij kunnen meedenken in het plannen van acties met mooie producten. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wij komen graag bij je langs om een aanbod op maat te maken.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor:

 • Inkoop van bijzondere wijnen en likeuren, 
  ook voor restaurant en detailhandel
 • Mediterrane delicatessen
 • Relatiegeschenken
 • Kerstpakketten
 • Beursgeschenken, goodiebags of giveaway
 • Wijnpakketten
 • Champagne pakketten
 • Likeur pakketten
 • Cocktail pakketten
 • Verzorgen van wijnproeverij
 • Bijzondere kerstborrel