Sunny Tables taste the Mediterranean

Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België vanaf €125
Kostenloser Versand nach Deutschland ab 175 Euro
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Algemene Voorwaarden

Sunny Tables verkoopt uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder

Toepassing: 
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Sunny Tables bij de uitvoering van alle opdrachten en bestellingen. Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten en voorwaarden moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Sunny Tables.

Overeenkomst: 
Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er vanaf dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de door u bestelde producten. Nadat de bestelling door ons is bevestigd is er een koopovereenkomst tot stand gekomen.

Prijzen: 
Alle prijzen op de website zijn vermeldt in Euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten indien van toepassing.

Betaling: 
Na ontvangst van uw bestelling zenden wij u per mail een bevestiging van uw bestelling en zenden wij u direct de factuur als bijlage in de mail. U kunt ook per iDEAL betalen.
Sunny Tables gaat, in principe, binnen vijf werkdagen over tot levering nadat het volledige factuur bedrag (inclusief BTW en eventuele verzendkosten) op onze bankrekening is bijgeschreven.

Levering: 
In principe vindt levering alleen plaats in Nederland.
Levering in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk enkel na overleg.
In Nederland betaalt u een toeslag voor levering op de Waddeneilanden.
Na ontvangst van uw betaling gaan wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen vijf werkdagen over tot uitlevering van uw bestelling. Indien er door omstandigheden een wijn niet, of later, leverbaar is informeren wij u hier zo snel mogelijk over per mail.
De levering wordt uitgevoerd met eigen vervoer of door o.a Post.nl.
Indien wij uw bestelling met eigen transport afleveren nemen wij met u contact op wanneer het u schikt om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien u in dit geval niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip brengen wij extra kosten in rekening. Indien u bij de aflevering van uw bestelling breuk vaststelt van één of meerdere flessen dient u ons binnen 24 uur na aflevering daarvan per mail te informeren.

Over het algemeen wordt de levering uitgevoerd door Post.nl. Zij bieden de zending 1 maal aan op het aangegeven afleveradres.
Indien er niemand op het adres aanwezig is wordt de zending naar een afhaalpunt gebracht. U krijgt hierover bericht met een kaartje in de bus en/of via de track & trace code. De zending blijft minimaal 7 dagen op het afhaalpunt bewaard. Hierna gaat het retour afzender.
Mochten wij een zending vanaf een afhaalpunt retour krijgen zijn er diverse mogelijkheden.
– Na overleg zenden wij de bestelling nog een keer naar u toe. Hiervoor worden dan wel de verzendkosten in rekening gebracht.
handling kosten.
– De klant wil de zending niet meer ontvangen en het aankoopbedrag terug.
Sunny Tables brengt dan de oorspronkelijke verzendkosten, eventuele verpakkingskosten en eventuele handling kosten in mindering van het
factuurbedrag. De afnemer is in dit geval nalatig om de bestelling te ontvangen cq. op te halen.

Jaargangen en afbeeldingen: 
Wij streven er na om de afbeeldingen en jaargangen van de wijnen zo goed mogelijk te updaten. De afbeeldingen en jaargangen van de wijnen kunnen echter afwijken. Wij zijn hiervan afhankelijk van de producenten en toeleveranciers.

Instructie voor ontbinding / herroeping 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van de goederen Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post,  e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, Modelformulier klik hier
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U kunt alleen het herroepingsrecht uitoefenend op producten die niet gebruikt zijn, geopend zijn (geweest of waarvan de verpakking geheel of gedeeltelijk is verbroken. ( bij wijnen bijvoorbeeld: niet geopend en de capsule intact.)

Gevolgen van de herroeping 
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de goederen retour hebben ontvangen van ons terug. De kosten van de retourzending zijn ten alle tijden voor de afnemer.

Toepasselijk recht: 
Het Nederlands recht is van toepassing.