Sunny Tables taste the Mediterranean

Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België vanaf €125
Kostenloser Versand nach Deutschland ab 175 Euro
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Atavus Mas en Ros 2010, Priorat . Topwijn uit Spanje !

49,95

Atavusa Mas en Ros 2010,  Priorat. Topwijn uit Spanje!

Topwijn van dit kleine wijnbedrijf in Gratallops in het hart van de Priorat. (biologisch en biodynamisch)

Deze prachtige, zgn. slow wine, is gemaakt van de druiven Granache, Cabernet Sauvignon, Carignan en de Syrah

6 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Atavus ( Priorat) Mas en Ros 2010, DOQ Priorat Spanje

Topwijn van dit kleine wijnbedrijf in Gratallops in het hart van de Priorat. Deze prachtige, zgn. slow wine, is gemaakt van de druiven Granache, Cabernet Sauvignon, Carignan en de Syrah. Deze wijn heeft veel tijd nodig om zich te ontplooien.

Het wijnbedrijf Atavus

Het is een kleine en ambachtelijke wijnmakerij in Priorat. Zij zijn van mening dat onze tussenkomst in het natuurlijke proces van het maken van wijn tot een minimum moet worden beperkt, zodat de vrucht zijn ware essentie tot uitdrukking kan brengen. Wijnstokken voeden zich met de unieke leisteenbodem van Priorat en transporteren alle essentie via de wortels naar de druiven in de fles. Onze wijnstokken krijgen 400/800 gram per plant, met de hand geoogst, geen chemicaliën en veel liefde. Landbouw met biodynamische praktijken #AtavusPriorat. De wijnmaakster en tevens de teler is Paloma Romeral.

Waar staat Atavus voor

Respect voor de natuur, voor de bodem, voor de wijngaard, voor de wijn en voor de toekomstige generaties zijn de belangrijkste principes die Atavus altijd als leidraad heeft genomen in hun project. Daarom hebben wij gekozen voor de gecertificeerde biologische landbouw.
Kelder Atavus is een wijngaard en wijnmakerij gelegen in het hart van de Priorat, in Gratallops, Spanje. Een regio die bekend staat om de ideale omstandigheden voor het verbouwen van superieure druiven en het maken van wijnen van wereldklasse. Een boerderij gebouwd op de beroemde leistenen waar de Priorat bekend om stond.

Wijnen gemaakt in symbiose met de natuur, met de nadruk op duurzaamheid. In harmonie werken met onze wijnstokken, land- en omgevingsplanning, snoeien, uitdunnen, fermenteren, blenden, allemaal voor één mooi moment. Het moment dat onze wijn wordt geproefd. Op dit ene hoogtepunt bereiken we alles waartoe we in staat zijn en vieren we ons doel: het creëren van goede, schone, expressieve wijn.
Bij Atavus maken ze hun wijn om te delen; voor die speciale gelegenheden, goede muziek, onze mensen, fantasierijke verhalen, allemaal met liefde, en speciaal voor jou

Andere suggesties…