Sunny Tables taste the Mediterranean

Telefonisch bestellen? +31 (0)499 323298 of +31 (0)6 12765006
Gratis verzending in Nederland vanaf €50
Gratis verzending naar België vanaf €125
Kostenloser Versand nach Deutschland ab 175 Euro
Korte levertijd van 1 à 2 werkdagen

Spaans handbeschilderd bord Ø 21 cm

11,95 per stuk

Het handbeschilderde serviesgoed wordt één voor één met de hand beschilderd. Er is geen een bord hetzelfde.
Zelfs borden met hetzelfde motief zijn verschillend in kleur of net weer even anders beschilderd. Elk bord is dus uniek.
Voor een zonnige tafel.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4SP6 61 47101 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Dit originele en handgemaakte serviesgoed uit het zuiden van Spanje (regio Cordoba) is niet alleen voorzien van een speciale verharde glazuur, maar is ook nog eens dubbel gebakken. Dit maakt dit aardewerk vele malen harder dan wat men normaal gewend is van het Spaanse serviesgoed.
Door de toepassing van deze verharder is de glazuur niet waterdoorlatend en is daardoor ook geschikt voor de vaatwasmachine

De glazuur waarmee gewerkt wordt bestaat uit meer dan 20 verschillende natuurlijke mineralen. Zoals u weet is in de natuur niets precies gelijk,
Dit geldt ook voor de mineralen in deze glazuur. Het gevolg daarvan is dat ook geen enkel artikel er exact hetzelfde uitziet.
Er zullen dus per definitie kleurverschillen zijn, welke temeer zelfs ook al te maken hebben met de exacte temperatuur verschillen zoals die er op dat moment zijn, als het product vanuit het bakproces de oven verlaat. Ook het glazuren met de hand, dus ook dat geeft elk artikel zijn eigen gezellige bourgondische ”look”.
Er is geen een bordje hetzelfde. Zelfs bordjes met hetzelfde motief zijn verschillend in kleur of net weer even anders beschilderd.
Elk bord is dus uniek.

Details

Afmetingen: Ø 21 cm

Kwaliteit:: Kan in de vaatwasser en in de magnetron. Niet geschikt voor in de oven.